Det kan vi gøre for dig!

Logo industri

Vi ønsker at være din foretrukne samarbejdspartner indenfor el- og maskinarbejde, pakkeopgaver, specialopgaver - gerne hos jer samt dækmontage.

Trepas er en produktionsvirksomhed, der eksisterer på markedsvilkår - vi er ikke en privat virksomhed, men vi gør os umage for at være som en. På den måde kan vi tilbyde vore medarbejdere et reelt arbejdsliv udenfor arbejdsmarkedet.

Det, vi leverer, skal være 100% i orden. Det skal leveres til tiden og til den rigtige pris. Det stiller krav om præcision og kvalitet og det lever Trepas' meget ansvarsbevidste medarbejdere helt op til.

Vi har respekt for den arbejdsidentitet og faglighed, som medarbejderen opbygger i sit arbejde - hvad enten det handler om ledninger, montage, gartneri, kundebetjening, vores band eller madlavning. Vi er stolte af, at vi har et medarbejderteam, der tager ansvar - ved at kontrollere eget arbejde, ved at tage del i tilrettelæggelsen og ved effektivt samarbejde at skabe mulighed for at få en hasteordre leveret efter kundens ønske.

 

Målsætning

Sidst opdateret: 22.06.2017